Toeristenbureaus Amsterdam Zuidoost

Duits Verkeersburo

Adres
Hoogoorddreef 76
Plaats
1101 BG Amsterdam Zuidoost
Telefoon
020 697 8066

Informatie

Duits Verkeersburo is gevestigd op Hoogoorddreef 76 . Het volgende wordt aangeboden: Toeristenbureaus In Amsterdam Zuidoost zijn er 32 andere Toeristenbureaus. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

2 Beoordelingen, in gemiddeld 2 Stars

h van toledo schreef op 19-12-2014

plattengrond kerstmarkt munchen

afgelopen week in hamburg geweest naar de kerstmarkten aldaar. mooie plattengrond gekregen met alle markten en locaties. graag wilde ik vragen of jullie mij een plattengrond kunnen sturen met de kerstmarkten in munchen van 2014.we willen volgend jaar vijf dagen naar munchen voor de kerstmarkten en naar aanleiding van deze plattengrond willen we kijken wat een goed hotel is als uitvals bassis. als u er een heeft graag sturen naar moerasmeer 47, 3994 jj te houten. vast vriendelijk bedankt. gr. h van toledo.

BHM.Tap schreef op 04-07-2012

slechte informatie

Ik tracht op uw site contact te maken, mbt. een vraag/klacht die ik heb n.a.v. mijn gehouden vakantie in het mooie Duitsland. Wat ons zeer is tegengevallen is dat Internet op een of andere manier schijnt te zijn afgesloten voor mensen die Duitsland bezoeken. Elk wifi point waar we contact proberen te maken, is afgeschermd door 'meneer' T-Mobile die kennelijk de macht heeft. Men moet een telefoonnummer bellen om een code te verkrijgen, echter de code wordt alleen verstrekt als inwoner van duistland. Niet ieder camping is inmiddels voorzien van wifi. Zelfs in berlijn! ondervonden we de nodige problemen. Uiteindelijk boor de Starbucks uitkomst, via Broadcasting konden we gratis contact maken. het gaat ons niet om gratis, een redelijk bedrag per uur is geen enkele probleem, maar om de zaak zo 'dicht te timmeren' heeft ons hogelijk verbaasd en belet ons opnieuw uw land te bezoeken. In Frankrijk bv. hebben we laatste jaren dit probleem nergens ervaren, bij alle Mc.Donalds kan men gewoon op Internet gaan. Graag uw reactie, met vriendelijke groet, BHM.Tap Heemskerk

Categorieën

Toeristenbureaus
0206978066 020-697-8066 +31206978066

Kaart Hoogoorddreef 76