Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting

Horizontal Blinds Amsterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Tussen Meer 81 Kaart
Plaats
1068 EZ  Route Amsterdam
Telefoon
020 610 7891
E-Mail
depischeltinga@colorsathome.nl
Twitter
@depischeltinga
Facebook
scheltingawonenosdorp
Website

Informatie

C@H Depi Scheltinga Woninginrichting te Osdorp heeft al vele jaren lang ervaring als woning en projectinrichter. Wij profileren ons door kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, zowel bij ons in de winkel als bij u op de werkvloer. Vanaf het inmeten tot het plaatsen, kunt u op vakwerk rekenen. Wij bieden u een breed assortiment aan diverse vloerbedekkingen, gordijnen, behang (hebben ook een behanger/schilder in huis) en binnen-zonwering producten. Ook een dichte of open trap stofferen wij op vakkundige wijze voor u. Inmeten, en het confectioneren van uw bestelde gordijnen doen wij kosteloos.

Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting is gevestigd op Tussen Meer 81 . Het volgende wordt aangeboden: Horizontal Blinds In Amsterdam zijn er 4 andere Horizontal Blinds. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Plaatsen, Verkoop, Raamdecoratie, Gordijnen, Bezorgservice, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Binnenzonwering, Jaloezieën, Lamellen, Luxaflex, Rolgordijn.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting

Give stars

Openingstijden

Geen koopavond.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Horizontal Blinds
0206107891 020-610-7891 +31206107891

Kaart Tussen Meer 81

Loading map...