Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Advocaten En Advocatenkantoren Amsterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Singel 450 Kaart
Plaats
1017 AV  Route Amsterdam
Telefoon
020 620 3125
Fax
020 420 6571
E-Mail
info@rijnjameijer.nl
Website

Informatie

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten, opgericht in 1994, is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in strafrecht en arbeidsrecht. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en verleent juridische bijstand aan met name particulieren en midden- en kleinbedrijf. Rijnja Meijer & Balemans Advocaten wordt gekenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en onderscheidt zich door klantgerichtheid, laagdrempeligheid en grote mate van betrokkenheid bij de juridische problematiek van zijn cliënten, of het nu gaat om juridisch advies ter voorkoming van een conflict of bijstand in een procedure. Wij verlenen juridische bijstand aan volwassenen, minderjarigen en ondernemingen die worden verdacht van een strafbaar feit, en die zich moeten verantwoorden voor bijvoorbeeld diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, drugszaken, deelneming criminele organisatie, geweldpleging, mishandeling, doodslag/moord, ontnemingszaken, witwassen, zedendelicten, mensenhandel. Ook verlenen wij juridische bijstand in bijzondere (straf)procedures zoals: jeugdstrafrecht, cassatie bij de Hoge Raad, uitleverings- en overleveringszaken, stadionverboden en verkeersstrafrecht. Daarnaast staan wij minderjarigen bij in het kader van OTS-zaken (ondertoezichtstelling) en uithuisplaatsingen. Voorts behartigen wij zowel de belangen van werknemers als van werkgevers en adviseren en procederen over bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, afvloeiingsregelingen, vaststellingsovereenkomsten, WW-uitkering en relatie- en concurrentiebedingen.

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten is gevestigd op Singel 450 . Het volgende wordt aangeboden: Advocaten En Advocatenkantoren In Amsterdam zijn er 429 andere Advocaten En Advocatenkantoren. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Jeugdrecht, Jeugdstrafrecht, Verkeersrecht, 24-uurs service, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), Gratis kennismakingsgesprek, Spoedeisende zaken, Arbeidsrecht, Ontslagrecht, Bestuursrecht, Strafrecht algemeen, Gratis inloopspreekuur, Huurrecht.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Give stars

Openingstijden

Categorieën

Advocaten En Advocatenkantoren
0206203125 020-620-3125 +31206203125 0653458306 06-53458306 +31653458306

Kaart Singel 450

Loading map...